Nieuw bij G5 Denim & Boutique

HARPER & YVE

Jong en van Nederlandse bodem. Speciaal voor vrouwen met een unieke eigen stijl.  Zowel voor Harper als voor Yve zijn er trendy items. Easy-going, comfortabel en vooral stylish. De collectie is ieder seizoen weer gevarieerd, met basic artikelen en echte eyecatchers. Je kunt perfect combineren en je eigen fashion statement maken. Een beetje rebels en toch vrouwelijk met stoere elementen en verfijnde details.

Met Harper & Yve creëer je zonder probleem je eigen look. Mix & Match de uitgesproken prints die nooit overheersend worden. Laat zien wie je bent met een modemerk dat nieuw is en onbegrensde mogelijkheden biedt.

Bij G5 zijn we heel blij met Harper & Yve, we vinden het weer een stapje verder in de mode. Een hele mooie toevoeging aan onze collectie. Kom ook eens kijken en wordt net zo enthousiast als wij zijn.

REPLAY

Replay, het A merk uit Italië, is nieuw bij G5. We zijn er ontzettend blij mee, want ze maken de perfecte (stretch) broek. Je hebt nog nooit zoiets gedragen als de “Hyperflex” van Replay. Maar pas op: de kans dat je nooit meer wat anders wilt is groot. We hebben de jeans zowel voor dames als voor heren. Bovendien maakt Replay een prachtige Chino, als je eens geen denim wil. De tops zijn echt anders dan al het andere. Met de logo t-shirts kun je je helemaal onderscheiden. Druk op “Replay” deze zomer!