EEN NIEUW SEIZOEN

Als ik dit schrijf is het nog mooi weer, de zon schijnt en de temperatuur is aangenaam. Wat je wel kunt merken is dat het herfst wordt, want de dagen worden korter en de avonden langer. Voor ons als modezaak gaat er een nieuwe periode in, namelijk het najaar. Niet alleen de kleuren van de bomen worden anders, ook de mode veranderd. De stoffen worden behaaglijker en de kleuren warmer. Niets is meer hetzelfde, twee keer per jaar maakt onze collectie een totale metamorfose door.

IEDEREEN IS VERSCHILLEND

Gelukkig is er geen mens hetzelfde, mode is daarom geen eenheidsworst. Onze labels zijn onderling nogal verschillend en hebben ze bovendien nog allemaal hun eigen segmenten. “De Mode” bestaat dus niet. Niet alles is geschikt voor iedereen. Met ons aanbod kunnen we je zo persoonlijk mogelijk adviseren. Als je de paskamer uitkomt zeggen we echt niet standaard: “dat staat je goed”. Je uiterlijk, je persoonlijkheid en je smaak bepalen hoe je eruit wilt zien. Graag willen we samen zoeken naar een stijl waar jij blij van wordt.

PUNTEN SPAREN

Wij geven meer rente dan de gemiddelde bank. Voor onze vaste klanten reserveren we 5% van de aankopen voor de normale prijs om te besteden bij een volgende aankoop. Alles gaat vanzelf, als je tenminste in ons klantenbestand staat. Wij waarderen het enorm als je vaker bij ons koopt en daarom willen we dat belonen. Geen cheques die verlopen of acties die ineens beginnen of vroegtijdig weer afgelopen zijn. Nee, u spaart gewoon en het bedrag blijft voor u op naam staan. Alle reden om eens een keer vaker langs te komen. Natuurlijk is dat niet het enige, want “Putten Modedorp” heeft je veel te bieden: Unieke winkels met een prachtig aanbod, kwaliteit en aandacht. En natuurlijk, maar wel uitzonderlijk: Gratis parkeren.

 
We zien je graag.