VEEL VERANDERINGEN (EN TOCH NIET)

Bij G5 verandert veel. Ooit in 1978 opgericht als onderdeel van van Ganswijk Mode, wordt G5 nu helemaal zelfstandig. Harriët de Boer die al 18 jaar bij G5 werkt gaat de winkel overnemen. Ze doet al jaren de inkoop en heeft een enorme passie voor mode. We zijn begonnen met kinderkleding en daarna zijn er spijkerbroeken bijgekomen, vandaar de naam G5 JEANS. We hebben steeds meer exclusieve damesmode en de naam dekt dan ook niet helemaal de lading meer. Daarom willen we verdergaan als G5 denim & boutique. Natuurlijk blijven we een “blauw hart” houden, maar we hebben zoveel meer. Voor dames zijn er pareltjes zoals Pom Amsterdam en Harper & Yve. Als je echt iets speciaals zoekt moet je bij G5 zijn.

HET NIEUWE VOORJAAR (VOOR DE MANNEN)

Natuurlijk is het niet alleen maar damesmode wat de klok slaat bij G5, ook voor mannen hebben we echt gave items. De basis zijn natuurlijk merken zoals PME Legend en G-Star, dat kun je nooit fout doen. Altijd stoere artikelen en een fantastische kwaliteit. Maar er is meer, zo zijn Kultivate en Anerkjend iets gedurfder. Soms misschien heel simpel, maar daarom juist zo mooi. Niet iedereen is een fan van labels en teksten en met deze merken zie je er toch anders uit. Wij vinden dat jeans nog altijd de basis is voor iedere garderobe en daarom hebben we het iconische merk Replay weer opgenomen. Fijner dan “Hyperflex” gaat het niet worden, bovendien hebben ze ook mooie tops.

G5 IS ANDERS (DENKEN WE)

Bij G5 vinden we dat iedere klant uniek is, niemand is hetzelfde. Dat geldt voor de manier waarop je “shopt” en de manier waarop je je kleedt. Wil je graag rondkijken dan geven we je alle ruimte, bij ons geen opdringerigheid. Wil je advies dan zullen we er alles aan doen om de artikelen te zoeken die bij jouw persoonlijkheid passen. Wij zijn trots op ons vak en we willen graag samen zoeken naar de outfit die je het beste staat.

SPAREN (GAAT VANZELF)

Vaste klanten sparen bij G5. We reserveren 5% van de aankopen voor de normale prijs om te besteden bij een volgende aankoop. Er zijn banken die minder rente geven. Alles gaat vanzelf, als je tenminste in ons klantenbestand staat. Wij waarderen het enorm als je vaker bij ons koopt en daarom willen we dat belonen. Kijk voor meer informatie op de pagina “spaarprogramma”.

 
We zien je graag.