Voor hem

G5 DENIM & BOUTIQUE

Voorjaar / zomer 2024

Bij G5 vinden we dat mannen er stoer uit moeten zien. Wij zijn er niet voor de grijze muizen, maar voor de helden die zichzelf durven te zijn. Bij ons vind je merken als: PME Legend, Replay en G-Star Allemaal labels die de top zijn in hun segment. PME Legend is ongekend stoer en mannelijk. G-Star is de kampioen van de spijkerbroek.

JEANSSPECIALIST

Elke jeans is een modestatement. Wij zijn al jaren specialist in spijkerbroeken en we hebben er intussen wel een beetje verstand van gekregen. Een goed model en een geschikte pasvorm daar draait het om. Iedereen is verschillend en voor iedereen is er een pasvorm die het verschil maakt. Er is geen mode artikel waarvan de basis zo hetzelfde is, maar waarvan de uitwerking zo verschillend is. Laat ons je adviseren in de “Jeansjungle”, we weten al jaren lang de weg.

TOPS

Bij G5 hebben we een fantastische collectie met t-shirts, pullovers en overhemden. Natuurlijk de bekende shirts PME, je ziet er altijd en overal goed uit. Maar ook van het Deense Anerkjent, subtiel en net iets anders. Kultivate voor de festivalganger. En last but not least: G-Star, het nog altijd iconische jeansmerk