Wij zijn G5

Ik ben Harriët en mama van Charly & Lilly & Jake. Ik ben in 2006 bij G5 begonnen als weekendhulp, na mijn opleiding blijven hangen als fulltimer en sinds 2011 inkoopster van de gezelligste winkel van Putten. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen het verkopen en styling in de winkel, het inkopen van de collecties en het werk achter de schermen. De leukste merken van G5 vind ik Maison Scotch en Harper and Yve, vooral omdat ik bij beide merken zowel terecht kan voor een goede jeans met een gaaf t-shirt als een mooi jurkje.

Hoi ik ben Renee. Ik ben helemaal gek van mode en naast mijn werk bij G5, volg ik een opleiding bij Landstede in Zwolle. Het leukst vind ik de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Altijd komen er weer nieuwe items binnen en ben ik druk met prijzen en de winkel mooi maken. Het leukste merk vind ik Only, ze hebben altijd de laatste mode voor een mooi prijsje.

Hi, ik ben Natalie. Elke zaterdag sta ik met plezier in de winkel. Als parttimer, zit ik fulltime in Zwolle op school. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vriendinnen een terrasje te pakken. Wat ik het leukste aan G5 vind? Mijn collega’s. We zijn een klein team en daardoor leer je elkaar goed kennen. Het leukste merk bij G5 vind ik toch Catwalk Junky. Ik zou er mijn kledingkast mee vol kunnen hangen.

Ik ben Ben. In 1978 ben ik gestart met G5, toen nog met kinderkleding en jeans. De kindjes zijn volwassen geworden en inmiddels is G5 een toonaangevende winkel voor iedereen die zich jong voelt, met topmerken en altijd weer nieuwe artikelen. Op dit moment bemoei ik me alleen maar op de achtergrond met G5 en vang ik de spinnen voor de dames. Het mooiste merk vind ik nog steeds G-Star, oude liefde roest nooit.