Voor haar

G5 DENIM & BOUTIQUE

Voorjaar / zomer 2024

WAAR GA JIJ NAAR TOE?
Bij G5 vindt je voor elke gelegenheid de juiste outfit. Zoek je een leuk jurkje, of een stoere jeans, bij G5 slaag je altijd. We weten als geen ander dat mode geschikt moet zijn voor de gelegenheid waarop je het draagt. Van superchique tot superstoer G5 heeft het allemaal . Het hele jaar door zijn er nieuwe items, maar natuurlijk zijn er ook vaste waarden zoals jouw favoriete model spijkerbroek.

ONLY

Alleen Only is in staat om elke keer weer de leukste mode te ontwerpen voor een leuke prijs. Het merk Only is “Value for Money” en dat is wat we willen bij G5. Gave mode voor een goede prijs. Niemand is daar zo goed in als het merk uit Denemarken. Elke keer verbazen we ons weer als de nieuwe items binnen komen. “Hoe kun je voor dat geld zoiets leuks maken?” zeggen we dan. Het hele jaar door brengt Only de laatste mode. Elke maand hebben we een nieuwe collectie bij G5.

POM AMSTERDAM

Totaal anders dan onze andere merken is: “POM”. De stoffenkeuze is uniek, er gaat een andere wereld voor je open. Heel vrouwelijk en heel mooi. De prints zijn uniek en van een wonderlijke schoonheid. De stoffen zijn van de mooiste kwaliteit, met POM heeft G5 een merk in huis van een niveau dat we nog niet hadden. Helemaal van deze tijd zijn de shawls van POM.

HARPER & YVE

Nieuw bij G5 is het fantastische merk Harper & Yve, een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een unieke eigen stijl, trendy, uniek en inspirerend. Alle modellen hebben verfijnde details en zijn van hoogstaande kwaliteit. Maak je eigen fashionstatement met Harper and YVE.