VOORJAAR 2023

Wie droomt er niet van om wakker te worden en het eerste koffietje te nemen op een zonovergoten balkon in Italië. Helaas kun je zo’n moment bij ons niet kopen, maar we kunnen je wel in de juiste sfeer brengen. De nieuwe voorjaarsmode is zonniger dan ooit. Het weer hebben we niet in de hand, maar je kunt het voorjaar wel aantrekken.

MODE

Mensen zeggen wel eens: “We doen niet aan mode” en een duidelijker statement dat mode heel belangrijk is kun je niet maken. Je doet dan aan je “eigen” mode. Dat is prima, maar bij ons kun je die alleen niet kopen. Elk seizoen is het weer nieuw in onze winkel. Trends komen niet uit de lucht vallen, er wordt enorm over nagedacht. Trendwatchers volgen de ontwikkelingen in de maatschappij op de voet en de basis van de nieuwe voorjaarscollectie is al lang geleden bepaald. Nieuwe kleuren worden bedacht, stoffen worden ontworpen en er komen andere modellen. Uit dat alles maken wij een keuze waarvan we denken dat onze klanten er blij van worden. Mode is niet zo maar iets!

ONE STOP SHOPPING

Bij Van Ganswijk Mode en G5 slaag je altijd. Sportief, casual, formeel of trendy, de mix van merken die wij verkopen hebben hebben het allemaal. Bij ons kun je een spijkerbroek met gaten in de laatste wassing kopen, of een simpel wit standaard overhemd. Het hangt er helemaal vanaf waarvoor je het nodig hebt. Dat is ook altijd onze eerste vraag: “waar zoek je het voor”? Als je moet solliciteren draag je meestal iets anders dan als je naar een strandfeestje gaat. Tenzij je bij een strandtent gaat solliciteren natuurlijk. Graag adviseren we je, zodat je uitstraalt wat je wilt vertellen.

WINKELS ZIJN WEER HELEMAAL HOT

Als we het toch over mode en advies hebben, dan kunnen we wel stellen dat webshops helemaal uit zijn. Ze zijn echt niet gemakkelijk, of je moet het leuk vinden om pakjes terug te sturen. De kleuren op het scherm kloppen niet en de stoffen zien er anders uit. Er is geen alternatief voor een echte winkel. Bij ons kun passen en krijg je een eerlijk advies. Retourkosten kennen we niet en klachten lossen we altijd op. En als we het niet hebben dan kun je in “Putten Modedorp” altijd terecht bij één van onze collega’s. Nergens vind je zoveel aanbod aan mode en zoveel verschillende stijlen als in een klein dorpje op de Veluwe. Dat overigens enorm centraal gelegen is en waar het parkeren nog gratis is.

We zien je graag!